Ria en Agnes

Artikel Toeractief januari 2015
Klik voor: artikel Toeractief januari 2015

 

'Zinvol toeval, de weg naar puur geluk' Uitzenddatum volgt.
‘Zinvol toeval, de weg naar puur geluk’ Uitzenddatum volgt

 

 

 

 

 

 

 

 

378189_128227384035614_1067873602_n

 

 

 

Het is al weer een tijd geleden (het was in juni 2013 om precies te zijn) dat Ria en ik ons tv-debuut maakten. Wat een ervaring was dat! En wat een lol hadden we achter de schermen. In het boek Windkracht 6 dat ik schreef, kun je lezen hoe het er backstage aan toe ging.

Mijn vriendin is blind, vanaf haar zestiende. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd is haar motto. Ik beschouw mezelf als een bofkont dat ik haar mag begeleiden. Hoe ik haar begeleidde op de dag dat ze zelf tractor reed, zie je in Mijn Vriendin & Ik: een tv-programma over unieke en bijzondere vriendschappen tussen twee vrouwen. Ria en ik gingen uitdagingen aan en deden een ultieme vriendinnentest, en dat terwijl we elkaar nog maar anderhalf jaar kenden. Ook benieuwd naar onze belevenissen en wat de uitslag van de vriendinnentest was? Bekijk dan onze aflevering in de video.

‘Mijn Vriendin & Ik’ in de media:

Een bijzondere vriendschap op RTL 4, BN/DeStem juni 2013
Klik voor: persbericht BN/DeStem juni 2013
Artikel in Flair magazine 2013
Klik voor: artikel Flair 2013