Over een boek schrijven en geld

Een boek schrijven en uitgeven in eigen beheer vergt een investering. Ik hoor sommige zelfuitgevende auteurs weleens zeggen: nooit meer, mijn boek heeft me geld gekost. Nu ben ik een zelfuitgevende auteur die zegt: een boek schrijf je niet voor geld, dat doe je om een verhaal te delen. Desalniettemin ben ik blij dat Windkracht 6 met Windkracht 10 de deur uit vliegt en ben ik er trots op dat mijn break-even point is bereikt.

Toch blijft het delen van het verhaal voor mij het belangrijkst. Het is zoals iemand zo mooi tegen me zei: jij ‘voedt’ de mensen.

De geldelijke opbrengst van Windkracht 6 gaat naar goede doelen die met hersenen en/of ogen te maken hebben. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Mensen die met kleine beetjes grootste dingen doen. In april 2017 gaat er weer een bescheiden cheque de deur uit. Die gaat naar een fantastische stichting. En er zijn alweer nieuwe ontwikkelingen gaande omtrent goede doelen en mijn boekverkoop. Op de hoogte raken van de donaties? Klik HIER. Windkracht 6 kopen en zo jouw steentje bijdragen? Klik HIER.

Agnes van Overveld

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *