Mijn boek reist naar Zürich

Vandaag is een speciale dag: mijn boek Windkracht 6 reist naar Zürich. Hoezo dan, hoor ik je denken. Ga je op vakantie? Nee ik niet, maar mijn boek wel en ik zal je vertellen waarom.

Tegenwoordig Facebook en Twitter ik heel wat af. Een boek schrijven is hard werken, maar het promoten ook! Anno 2016 is de sociale media daarbij niet weg te denken.
Soms ‘ontmoet’ je al twitterend iemand die je niet meer los laat omdat die persoon erg leuk blijkt te zijn. Laura Leest is zo iemand voor mij. Ik belandde op haar website en wat bleek? Laura leest graag boeken en schrijft daar stukjes over (zo noemt ze dat zelf). Het is echter al een tijdje stil op het twitteraccount en de website van Laura Leest. Nu voel je hem waarschijnlijk al aankomen: Laura is hem gepeerd naar Zürich!
Ondanks de stilte stelde ik haar toch een vraag via haar contactformulier: Laura, Op je website staan leuke, vlot geschreven recensies. Zou je mijn boek ook willen recenseren? Snelle mailwisselingen met een enthousiaste Laura volgden. Op 5 maart 2016 schreef ze me: 22 maart komt mijn vriend naar Zürich, hij vindt het geen probleem het boek mee te nemen. Stuur het alvast maar op naar hem. Ik kijk er naar uit je boek te lezen!

Vandaag reist mijn boek naar Zürich… (in goed gezelschap). En haar recensie mocht ik op 09-04-2016 ontvangen.

Mijn boek reist naar Zürich

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *