Keukentafelgesprek

Een keukentafelgesprek is een inspiratieworkshop waarin Agnes van Overveld, schrijfster van Windkracht 6, haar ervaringen deelt over een boek schrijven, wat er zoal bij komt kijken en wat het haar gebracht heeft.

Loop jij met de gedachte om een boek te gaan schrijven – of ben je dat al aan het doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe Windkracht 6 tot stand kwam? Dan ben je van harte welkom bij Agnes aan haar keukentafel.

Een keukentafelgesprek vindt plaats met 1 tot maximaal 4 deelnemers. Zo is er volop ruimte voor vragen stellen en is persoonlijke aandacht verzekerd.

  • Kosten van deelname aan een keukentafelgesprek: 15 euro p.p. Daarvoor krijg je een boel informatie, koffie/thee/fris en wat lekkers.
  • Inschrijven is verplicht. Meld je aan vóór donderdag 28 september 2017. Dit kan per e-mail: avanoverveld@home.nl of per telefoon: 06-16315086.
  • Locatie: Oud Kerkpad 23, 4721 SB Schijf (NB)

Je kan er voor kiezen om naar het keukentafelgesprek van dinsdag 3 oktober van 19.00 tot 21.00 uur te komen of naar het keukentafelgesprek van zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.

Agnes van Overveld heet je welkom.