Inspiratie

In mijn mailbox:
‘Een inspiratiemail voor puur geluk’ van Karin Pieper.

Wat zijn jouw drie geluksmomenten deze week?

Het is goed om regelmatig stil te staan bij dat wat jou gelukkig maakt; liefst elke avond voordat je gaat slapen. Dit zorgt voor nog meer geluk. Niet alleen doordat je terugkijkt op een bijzonder moment van die dag en dit opnieuw beleeft, maar ook doordat je dan gedurende de dag allerlei geluksmomenten verzamelt waarop je ‘s avonds wilt terugkijken. Je bent je zo extra bewust van al die bijzondere momenten, groot en klein, en het helpt je in het hier en nu te zijn.

Wat zijn eigenlijk mijn belangrijkste geluksmomenten van deze week? Hm, allereerst dat ik samen met mijn vriendin Ria bij de lancering van de fonkelnieuwe webTV-zender Feel2B mocht zijn, omdat Karin ons persoonlijk had uitgenodigd. Dat dit niet geheel toevallig is, kwam omdat wij vorig jaar werden geïnterviewd voor haar programma Zinvol toeval. Met een gevoel van dankbaarheid denk ik terug aan dat geluksmoment.

Het derde geluksmoment vond plaats bij de feestelijke lancering zelf. Ria en ik maakten kennis met Emiel Bootsma, de rijmende rondleider van ‘s- Hertogenbosch. Hoe bijzonder is dat? Een gids die een stadswandeling op rijm verzorgt!

Over Ria en mijzelf ben ik een boek aan het schrijven, genaamd Windkracht 6. Het gaat over vriendschap, liefde en hoe tegenslag kan omslaan in voorspoed. Vaak komen de woorden vanzelf, maar er zijn van die momenten dat het gewoon niet vlot. Een dag na de ontmoeting met Emiel pakte ik een tekst uit Windkracht 6 waarvan ik niet wist wat ik ermee aan moest. Het was het allemaal net niet. Ik herschreef de tekst, in rijm. Voilá, ook weer klaar. Over inspiratie gesproken!

Wil je meer weten over de inspiratiemails van Karin Pieper?
Kijk dan op www.zinvoltoeval.nl.

Wil je meer weten over de stadswandelingen van Emiel Bootsma?
Ga dan naar www.stadswandelingoprijm.nl.

Wil je meer weten over Windkracht 6?
‘Like’ dan mijn Facebookpagina. Daar maak ik bekend wanneer ons interview online gaat op www.feel2b.tv/nl. De datum is op dit moment nog niet bekend.

Inspiratie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *