Ik ben er stil van

Op een vrijdag in maart 2016 ontving ik een bericht via Facebook van een vrouw die de naam Roos draagt:

Hallo Agnes en Ria, jullie boek Windkracht 6 was een tip van een vriendin. Wat een geweldig boek, heerlijk om te lezen. Ik kon het bijna niet wegleggen. Ook ik kamp met restverschijnselen, niet door een hersenletsel wel door kanker en het overlijden van mijn dochter op bijna 18-jarige leeftijd. Ik vind zoveel steun en motivatie in jullie boek. Er is nog veel te genieten maar ik bleef hangen. Ik heb nieuwe moed gekregen om mijn leven weer vorm te gaan geven. Dankzij jullie boek. Wat een bijzondere manier hoe jullie elkaar op het pad zijn tegenkomen. Heerlijk, bedankt meiden/dames.

Ik ben er stil van…
Ik ben er stil van

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *